€4.00 / gab

Kūka Pavlova ir dzimusi balerīna – viegla, trausla un cimperlīga, tāpēc visam ir jābūt augstākajā līmenī. 

Īstai Pavlovas kūkai bezē ir viegla, liela, apkārt trausla, viducī nedaudz staipīga, bet putukrējums mākoņaini pufīgs, pieklājīgi noknibināt to ar karotīti vai glīti nokost gabaliņu būs grūti.

Pavlovu pasniedz ar putukrējumu un augļiem. Augļi var būt visdažādākie, atkarībā no sezonas. Bet vēsturiski Pavlova tika pasniegta ar kivi. 

Pavlovas kūkas vēsture:  

Kūka Pavlova radusies 1920. gados, kad Anna Pavlova pasaules tūrē viesojās gan Jaunzēlandē, gan Austrālijā. Ļoti daudzos avotos par kūkas dzimteni uzskatīta Jaunzēlande, bet aktīvas diskusijas notiek vēl joprojām.

Gan Jaunzēlandē, gan Austrālijā 'Pavlova' ir ļoti populārs deserts, varētu pat teikt - nacionāls ēdiens, kuru ceļ galdā kā svētkos, tā ikdienā un kura variācijas, lai arī ir dažādas, daudz no pamatreceptes neatšķiras.

Sastāvs:  /  Svars:

Pasūti līdz 15:00 un saņem nākamajā dienā no 9:00

Pasūti pēc 15:00 un saņem aiznākamajā dienā no 9:00

Saņem bez

piegādes maksas

9 GUSTAVbeķereja 

tirdzniecības vietās

Pasūti uz mājām vai ofisu. Piegāde €10 Rīgas robežās
Skatīt karti